Cum se face snitel de porc in crusta de porumb, reteta culinara pentru snitel de porc in crusta de porumb
Ingrediente:
800 g cartofi, 2 fire rozmarin, 3 linguri ulei, 4 fileuri de piept de pui (cca 150 g), sare, piper, 100 g fulgi de porumb, 3 oua, 5 linguri faina, 4 linguri ulei
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Se spala cartofii si se taie jumatati. Se toaca acele de rozmarin. Se asaza intr-o tava inalta, impreuna cu cartofii; se toarna deasupra ulei si se amesteca. Se coc la cuptor cca 35 de minute, intorcandu-i frecvent.
Fiecare file se taie in doua, se sareaza si se pipereaza. Se piseaza fulgii de porumb. Se bat ouale. Bucatile de carne se tavelesc mai intai prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgi de porumb.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajeste carnea 3-4 minute, pe fiecare parte. Se serveste cu cartofi si se orneaza cu rozmarin.
Snitel de porc in crusta de porumb
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu