Cum se face salata de naut si dovleac, reteta culinara pentru salata de naut si dovleac
Ingrediente:
500 g naut (conserva), 1 ardei iute, 500 g pulpa de dovleac, 3 linguri ulei de masline, 3 linguri suc de lamaie, 100 g feta, 1/2 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Se scurg boabele de naut. Se taie cuburi pulpa de dovleac si se fierbe in apa cu sare cca 10 minute. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua ardeiul iute si se toaca. Se amesteca toate intr-un castron.
Se amesteca uleiul de masline cu suc de lamaie, sare si piper. Dressingul se toarna peste salata si se inglobeaza. Se adauga branza sfaramata cu furculita si patrunjel tocat.
Salata de naut si dovleac
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu