Cum se face peste cu salata a la Gavle, reteta culinara pentru peste cu salata a la Gavle
Ingrediente:
600 g file de cod, 150 g iaurt, 2 linguri otet, 3 linguri zeama de lamaie, 1 telina mica, 1 legatura marar, sare, piper
Mod de preparare:
Fierbeti fileul de peste in apa cu 1 lingurita sare si cu otet. Scoateti-l din apa in care a fiert si puneti-l sa se scurga pe servetele absorbante. Curatati telina si morcovul, spalati-le, dati-le pe razatoarea mare si amestecati-le cu 1 lingura zeama de lamaie. Tocati marunt mararul.
Puneti intr-un castron iaurtul, mararul tocat, telina si morcovul, rase, otetul si zeama de lamaie ramase, sare si piper, dupa gust. Omogenizati bine compozitia. Serviti fileul de peste pus pe frunze de salata si puneti peste aceasta salata de cruditati si iaurt. Ornati cu marar si feliute de lamaie.
Peste cu salata a la Gavle
Etichete:
mancaruri cu peste,
Salate de legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu