Cum se face supa de fasole cu castane, reteta culinara pentru supa de fasole cu castane
Ingrediente:
250 g fasole alba, 250 g castane, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 morcov, 2 foi de dafin, 1 lingura ulei, 1 rosie, 1 ardei gras rosu, sare, piper
Mod de preparare:
Puneti fasolea aleasa in apa rece la inmuiat timp de 12 ore. Spalati-o apoi si puneti-o la fiert in apa cu sare. Schimbati apa de fiert de doua ori, inlocuind-o de fiecare data cu 1,5 l apa calda.
Fierbeti in alt vas castanele si cand s-au inmuiat, scurgeti-le de apa si lasati-le la racit. Caliti in ulei morcovul, ceapa, rosia si ardeiul, taiate in cubulete.
Adaugati usturoiul pisat, dafinul si cand legumele sunt moi, puneti si castanele curatate de coaja. Turnati acest amestec in oala cu fasolea fiarta. Lasati sa mai dea un clocot si luati vasul de pe foc.
Supa de fasole cu castane
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu