Cum se face supa de usturoi, reteta culinara pentru supa de usturoi
Ingrediente:
200 g catei de usturoi (2-3 capatani), 200 ml smantana, 4 felii de paine neagra, 1 mar, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri orez, 1 l apa sau supa de legume, 1 legatura aptrunjel verde, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati usturoiul si pisati-l cat mai fin. Presarati-l cu sare grunjoasa si frecati-l cu o lingura de lemn pana cand obtineti o pasta omogena. Curatati marul si radeti-l pe razatoarea cu ochiuri mici.
Puneti marul ras in pasta de usturoi si omogenizati ingredientele. Turnati peste ele smantana, amestecati si apoi apa sau supa de legume. Fierbeti supa 5 minute. Taiati painea in crutoane si prajiti-le in tigaie uscata.
Puneti-le apoi intr-un castron, presarati-le cu sare si piper si stropiti-le cu ulei de masline. Repartizati supa in castroane si impartiti si crutoanele. Presarati patrunjel verde deasupra.
Supa de usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu